Thursday, January 14, 2016

Euforia detoxifierii si cursurile de dans

Dupa o luna intreaga de rasfat si excese de tot felul, vine si luna ianuarie, si odata cu ea, realitatea ca am pus cateva kilograme in plus. Vrem sau nu sa recunoastem, stiam ca asta se va intampla. Nu este o premiera, dar parca anul asta cantarul ne rade in fata.

Intram cumva intr-un maraton al curelor de slabire si detoxifiere rapida. Avem nevoie ca totul sa se intample cat mai repede. Daca s-ar putea sa ajungem la greutatea dinainte de sarbatori  printr-o magie, ar fi perfect!

Din pacate, oricat am incerca sa ne ascundem dupa diete si cure care fac minuni, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de timp.

Bineinteles ca exista trucuri care ne pot ajuta in demersul nostru si ar fi chiar pacat sa nu le folosim.
 Pe langa  alimentatia usoara bazata mai mult pe salate de fructe si legume proaspete, carne slaba, peste si mai putin produse precum paine si paste, avem nevoie de o hidratare corespunzatoare. Si nu in ultimul rand, aveam nevoie de miscare!

Fie ca mergi pe jos, faci exercitii acasa, urci scarile in loc sa iei liftul, mergi la sala sau iti faci curaj si te inscrii la cateva cursuri dans, este foarte bine!

Este esential sa intelegem ca lucrurile nu se vor schimba peste noapte, de aceea  trebuie sa ne inarmam cu rabdare, perseverenta si entuziasm!

Pentru foarte multi dintre noi, practicarea unui sport reprezinta provocarea suprema. Lipsa timpului alaturi de alte zeci de motive ne stau drept scuza pentru a face ceva pentru sanatatea noastra.
Daca ai incercat diverse metode sau sporturi si ai ajuns la concluzia ca nu ti se potrivesc, poate e momentul sa imbini utilul cu placutul!! Ce spui de un curs de dans? Faci miscare si in acelasi timp te simti bine!!

Daca te incanta ideea, alege o scoala de dans aproape de zona in care locuiesti  si mergi la un curs!!!
In general, programul cursurilor de dans este realizat astfel incat sa fie cat mai accesibil participantilor: seara si in weekend. De asemenea, acestea se desfasoara in numar de 1-2 pe saptamana.

Sper ca v-am convins ca dansul este cea mai buna solutie pentru detoxifiere si eliminarea  kilogramelor in plus.

Pe curand!


1 comment: